CLIENtII AU DECIS: CARE ESTE CEA MAI PROFI FIRMa DIN ONEsTI ÎN DOMENIUL AUTO

CLIENtII AU DECIS: CARE ESTE CEA MAI PROFI FIRMa DIN ONEsTI ÎN DOMENIUL AUTO

admin
0

Mai multe firme din Onești din domeniul auto – service-uri, spălătorii, vulcanizări, etc. – au fost înscrise într-un program specializat, Șoimii Rankings, “creat pentru a distinge cele mai bune companii de cele medii, pe baza unor criterii clare și transparente, pe care oricine le poate vedea și verifica”, fiind alcătuit un top în fruntea căruia s-a situat AvaClean Detailing.

AvaClean a obținut cel mai bun punctaj dintre toate firmele din Onești din domeniul auto analizate – 9,6. Pe locul secund s-a situat service-ul Autoplus, cu 9,2 puncte (vezi facsimil), topul fiind realizat exclusiv pe baza evaluărilor clienților.

“Juriul din acest program este format din clienții care împărtășeșc opiniile lor în mediul online”, precizează organizatorul.

“Chiar dacă nu este neapărat cel mai obiectiv criteriu de departajare, fiindcă în Onești mai sunt destule alte firme în domeniul auto care nu au intrat în competiție, acest premiu ne bucură pentru că el vine practic ca o recunoaștere a calității serviciilor pe care le oferim, clasamentul fiind alcătuit doar pe baza rating-urile emise de clienți”, a spus Robert Pușcalău, administratorul AvaClean.

AvaClean este o firmă relativ nouă pe piață – a apărut în urmă cu circa 8 luni, având sediul pe strada Trotușului nr. 6 (lângă Sephard) – și oferă servicii complete de detailing auto.

Prin detailing auto se înțelege operațiunea de curățare, extrem de minuțioasă, atât în interior cât și în exterior, pentru a produce un nivel al calității în detaliu. Un detailing auto complet înseamnă curățare material textil (scaune, banchetă, plafon, fețe uși, mochetă – inclusiv portbagaj), curățare și hidratare piele (unde este cazul), igienizare galerie aer condiționat (parfum + dezinfectant), degresarea tuturor materialelor din plastic (bord, uși, ornamente), tratamente pentru materiale plastic, piele și chedere, curățare motor (prin degresare), spălare și degresare caroserie, polish auto profesional, curățare jenți, curățare elemente cromate, etc.

AvaClean a primit din partea Șoimii o placă din sticlă acrilică, ca o garanție și confirmare a review-urilor pozitive din partea clienților.

SURSA: https://unupetrotus.ro/

Ce este un serviciu de detailing auto?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AvaClean – Detailing Auto Onesti

AvaClean este un centru de Detailing Auto din Onești, județul Bacău ce are ca scop redarea strălucirii și grija față de interiorul mașinii dumneavoastră, folosind aparatură și substante de ultimă generație. Compania a fost înființată în anul 2017, și, cu ajutorul personalului calificat, cu o experiență de peste 5 ani în domeniu, a ajuns lider in industrie. Produsele folosite sunt eco-friendly și biodegradabile.

×

Salut!

Selectează din lista unul dintre operatorii noștrii și pune întrebarea dorită, sau contactează-ne pe email/formular de contact!

× Cu ce te putem ajuta?