Despre noi

Despre AvaClean Detailing Auto

Cine suntem noi?

AvaClean este un centru de Detailing Auto din Onești, județul Bacău, ce are ca scop redarea străluciri și grija față de interiorul mașinii dumneavoastră, folosind aparatură si substanțe de ultimă generație.

PRODUSE ORGANICE

AvaClean Detailing folosește produse Premium pentru a garanta rezultatele. Colaborăm cu companii cu istorie în domeniu, cum ar fi, Meguiars, MA-FRA și aparatură de ultimă generație, precum, Karcher, Steinhaus. Toate produsele noastre sunt biodegradabile și prietenoase cu mediul înconjurător.

ECHIPĂ EXPERIMENTATĂ

Echipa AvaClean deține o experiență de peste 5 ani in domeniul Auto, în jur de 1000 de mașini curățate în ultimul an, și cu ajutorul aparaturii și substanțelor de ultimă generație este pregatită pentru orice provocare.

VALOAREA SERVICIILOR

Oferim servicii multiple și diversificate gata să întâmpine orice nevoie. Păstrăm calitatea premium pentru serviciile noastre, în timp ce avem grijă de timpul și bugetul dumneavoastră.

Fă-ți o programare chiar acum!

Despre noi
Vă oferim servicii multiple care sa se plieze pe nevoile dumneavoastra
Suntem dedicați și atenția la detalii ne ajută să livrăm cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp. Suntem pregătiți pentru orice tip de provocare ridicată de clienții noștrii pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă, atat pe zona de detailing, cat și pe cea de spălătorie auto.
Scopul nostru
AvaClean Detailing este o firmă creată cu scopul clar de a livra clienților cele mai bune servicii în domeniul Detailingului Auto dar și pe zona de spălătorie clasică din Onesti, județul Bacău.
Misiunea noastră este aceea de a ridica standardele în domeniul auto, venind cu soluții inovatoare și personal experimentat și dedicat obținerii celor mai bune rezultate. Cu ajutorul dumneavoastră suntem hotărați să devenim cel mai bun centru de Detailing din județul Bacau, după ce, în cursul anului 2019 am obținul Locul 1 în domeniu pe baza recenziilor clienților noștrii pentru municipiul Onești. Suntem recunoscători și mulțumim pentru fiecare apreciere în parte. Suntem deschiși la noi propuneri și sugestii productive ce au scopul de a ajuta să ne dezvoltăm afacerea cât și gama de produse sau servicii, oferind o experiență completă.
×

Salut!

Selectează din lista unul dintre operatorii noștrii și pune întrebarea dorită, sau contactează-ne pe email/formular de contact!

× Cu ce te putem ajuta?